Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) se po porodu dcery Lilianne doma dlouho neohřála. Kvůli obrovským bolestem břicha musela znovu do nemocnice, kde stále leží na jednotce intenzivní péče. O tři děti se stará její manžel Josef Kokta (66).

Ornella přivedla dceru na svět necelý rok po porodu syna Svena. Doma má ještě staršího klučinu Quentina (8). Všechny tři porody proběhly císařským řezem. A právě třetí porod prý odhalil zdravotní problém v oblasti břicha, na který by prý Ornella jinak nepřišla.

Narození dcery ji prý doslova zachránilo! Ornella leží v nemocnici už čtvrtý den a už je jí prý mnohem lépe.

„Maminka leží ve stabilizovaném stavu na JIP už čtvrtý den. Starají se o mě nejlíp na světě. Aneb jak mi Lilianne zachránila... jak těhotenství s ní mě vlastně zachránilo. Věci se opravdu dějí tak... jak mají,“ prohlásila Ornella, jež si konkrétní zdravotní problém zatím nechala pro sebe.

O všechny tři děti se doma svědomitě stará jejich tatínek Josef Kokta. „Opatlané, napapané, ale hlavně spokojené a v bezpečí s tatínkem doma,“ libovala si Ornella nad snímkem malého Svena. Kokta je zkušeným tatínkem - z prvních dvou manželství má syny Petra, Josefa a dceru Alenu a dále má ještě syna Kristiana z manželského svazku s moderátorkou Gabrielou Partyšovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám