Hlavní obsah
Článek

Už za pár měsíců se stane trojnásobnou maminkou. Není to tak dlouho, co Ornella Koktová (31) přivítala na světě druhého syna Svena. Zprávou o tom, že je potřetí těhotná, tak všem vytřela zrak.

S manželem Pepou Koktou (66) už na jaře příštího roku přivítají do rodiny dalšího člena. Vedle prvorozeného Quentina a malého Svena jim bude dělat radost další miminko. Podle Ornelly už poslední. „Já myslela, že budu další rodit až v příštím životě,“ zavtipkovala na dotazy, kolik dětí ještě plánuje.

Aktuálně je Ornella v 5. měsíci těhotenství a na další přírůstek už se těší. „Na miminko se těšíme, i když já jsem ještě stále v mírném šoku, že se to vůbec děje,“ svěřila se Super.cz s úsměvem. Z nového přírůstku do rodiny byl překvapený také prvorozený syn, který bude mít brzy dalšího sourozence. „Quentinek se hodně divil a říkal, že milión dětí mít přece nejde, ale že jestli ano, chce holčičku,“ řekla Ornella, která zatím pohlaví miminka netuší.

„Pohlaví nevíme, asi si to necháme jako překvapení k porodu,“ dodala Ornella. Zatímco s nejstarším Quentinem je bude dělit osm let, s mladším Svenem bude jeden rok. Kamarádi a fanoušci jí však už nyní přejí holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám