Hlavní obsah
Článek

Na Apríla porodila Ornella Koktová (31) svého druhého syna, kterého pojmenovala Sven. Otec Josef Kokta (66) ho ovšem na vlastní oči uviděl, až když ženu s nejmladším potomkem vyzvedl v neděli v poledne v porodnici U Apolináře. Stejně jako ostatní tatínkové k porodu nesměl.

Ornella si v porodnici pobyla o trochu déle, protože musela kvůli zdravotní indikaci rodit císařským řezem. Oba s chlapečkem jsou ale už v pořádku, takže mohla být propuštěna a manžel na ni vzhledem k otevřeným květinářstvím čekal aspoň s kyticí.

"Už se těšíme domů a Quentin je zvědavý na brášku," svěřila Ornella, která v těhotenství sice přibrala na 95 kilo, ale zřejmě byla jen hodně zavodněná, protože velkou část nabraných kilogramů nechala v porodnici. Oblečení, v němž k Apolináři přijela, na ní plandalo.

A hubnutí půjde dál určitě hodně rychle, protože se bude muset v domácnosti pořádně otáčet. Pepa by sice rád co nejvíc pomohl, ale bylo na něm vidět, že zdravotně na tom není opět dobře. "Chytil mě ischias, ale snad to nebude nic vážného," ujistil Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám