Hlavní obsah
Článek

Vztahy na bodu mrazu. Ornella Koktová (31) stále odmítá se svou matkou Monikou Štikovou (51) komunikovat. Za problémy v rodině stojí nejen časté hádky a výbušné chování akurátní blondýny, ale také fakt, že Štiková nařkla dceru z toho, že měla poměr s teniskou Radkem Štěpánkem. Nakonec tomu nepřispělo ani nedávné focení aktů, které Monika vymyslela.

Ornella se rozhodla, že s matkou do doby, dokud nezmění své chování, nebude komunikovat a svého pětiletého syna Quentina jí nepůjčí. A jak vidno, ze svého rozhodnutí jen tak nesleví. Obě totiž zavítaly na 1. narozeniny kasina ve Vestci a vzájemně se vyhýbaly velkým obloukem. „Neviděly jsme se, nebavíme se a tady jsme se nepotkaly. Nevyhledávám její společnost,“ svěřila Super.cz Ornella, která na večírek dorazila se svým mužem Josefem Koktou (66).

„Vůbec mě nekontaktuje, z žádné strany není kontakt a jakákoli snaha, takže je to v takové fázi,“ odpověděla Ornella na dotaz, zda se Monika snaží alespoň nějak vztahy napravit. Štiková se ke své dceři po celý večer ani na krok nepřiblížila a dobře se bavila se svou kamarádkou. Do oka jim padnul zpěvák Marian Vojtko, se kterým si obě chtěly udělat společnou fotografii. Nedlouho po začátku večírku ale z místa v tichosti odešly.

Reklama

Další články

Načítám