Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dvakrát rozvedená moderátorka Gabriela Partyšová (45) v sobotu slaví 40. narozeniny, což je ideální příležitostí k prozkoumání jejího foto archívu. Vzpomínáte na její svatbu s Josefem Koktou (66)? Oba by na ni nejraději zapomněli.

Gábina měla ambice stát se zpěvačkou a Pepa jí její sen splnil. Na hudební scéně se pokusila prosadit jako Rebeka. Moc velký úspěch ale nezaznamenala a nezazářila ani jako herečka. Její filmografii tvoří díla jako Prachy dělaj člověka a Ulovit miliardáře. Těžko říct, proč to Gábinu vždy táhlo k titulům, které souvisejí s penězi. Moderování jí jde mnohem lépe než zpěv a herectví. Osvědčila se v Top Star magazínu či Snídani s Novou.

Nedávno se Gabriela rozvedla se svým druhým manželem Danielem Farnbauerem, za něhož se provdala v roce 2016. Mnohem zajímavější ovšem byla její svatba s Pepou Koktou. Psal se rok 2006, on byl movitým podnikatelem a veselka se odehrála ve francouzském Cannes. Podle archivních fotek to tehdy byla pořádná divočina.

Jak neslavně toto manželství dopadlo, není nutné příliš rozebírat. Kokta je manželem Ornelly a vystupuje s ní v pokleslé reality show Štiky, kde prokazuje mnohem lepší vkus než v době, kdy tvořil pár s Partyšovou. Alespoň co se oblečení týče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám