Hlavní obsah
Článek

V rodinné reality show Štiky si už diváci zvykli opravdu na ty nejbizarnější možné situace. Monika Štiková (51) coby nejhlasitější postava celého pořadu si před kamerami hrála s mýdlem ve tvaru pánského přirození, vykonávala potřebu v lese i řešila rádoby vtipné fekální hrátky svých dcer.

O vánočních svátcích se ovšem pustila i do napodobování domácích zvířat. Nejednalo se ovšem ani o slepici či krávu, což by Monika jistě zvládala na jedničku, ale o přítele člověka pejska a roztomilou kočičku.

Když začala Monika u vánočního stromečku štěkat a výt jako raněná fena, vypadalo to jako by vypila víc skleniček, než je zdrávo. „Já umím výborně psa, k nepoznání. Umím i štěně,“ chlubila se Monika, která štěkání následně vyměnila za mňoukání.

„A ještě umím bezvadně kočičku,“ mňoukala Monika, což už zarazilo i jejího nebohého zeťáka Pepu Koktu (67). „Vy máte dost,“ pronesl jen potichu. A to se k Monice tentokrát přidala i její dcera Ornella (31).

Záběry byly natolik bizarní, že je Prima nakonec neodvysílala. Vy však o ukázku štěkotu staré Štikové a její dcery Ornelly nepřijdete. Kroutit hlavou nad těmito zvířecími citoslovci můžete v naší video ukázce.

Reklama

Další články

Načítám