Hlavní obsah
Článek

Vztahy na bodu mrazu přetrvávají. Po provalení nevěry a následném těhotenství Ornelly Koktové, (31) tehdy ještě Štikové, podala moderátorka Gábina Partyšová (45) žádost o rozvod s tím, že o Josefu Koktovi (66) už nechce nikdy slyšet. Razantně se rozhodla také utnout jeho vztahy s jejich společným synem Kristianem. Ty se ani po letech zatím nezlepšily a podnikatel o dítěti nic neví.

„S Kristianem se nevídáme. Pepa ho pět let neviděl a neslyšel o něm, jeho maminka mu ho vůbec nepůjčuje a Pepa se prostě nechce handrkovat přes soudy a ubližovat tomu dítěti. Bude mu letos jedenáct a je to takový smutný,“ svěřila Super.cz Ornella s tím, že s dalšími potomky svého manžela problémy nemá.

„Se všemi dětmi od Pepy jsme v pohodě a vycházíme, nemám s nikým problémy,“ prozradila Koktová. Její muž má s první manželkou syna Petra, s druhou ženou Alenou Koktovou dceru Alenu a syna Josefa, s třetí manželkou Gábinou Partyšovou syna Kristiana a nyní mu dělá radost nejmladší syn Quentin, který nedávno oslavil páté narozeniny.

„Může se stát cokoliv, a i kdybychom s Pepou spolu nebyli, tak prostě tohle dělat nechci, že by Quentina neviděl. Chápu, že ona nechce, aby se vídal se mnou, tomu rozumím, ale říkala jsem si, že můžou třeba sami dva jet na Šumavu a já u toho nemusím být,“ dodala Ornella, která pochybuje o tom, že se to někdy zlepší.

Reklama

Další články

Načítám