Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Ornelly Koktové (31) Josef Kokta (67) se zatím v reality show Štiky ještě celkem držel. A to i přesto, že mu neustálé hysterické scény Moniky Štikové (51) lezly příšerně na nervy.

Poté, co Ornellu ochránil před agresivním Moničiným výlevem kvůli ztracenému klíči, ale už i on vybouchl. Pondělní díl Štik byl natočen v období Vánoc, což u povedené Štikovic rodinky rozhodně nebylo obdobím klidu a míru.

Monika se během rodinné vánoční sešlosti pokusila o nastavení pravidel, která měla spočívat v tom, že se nikdo nebude s nikým hádat. Hned se ale místo pomyslného zapálení dýmky míru ironicky pustila do Pepy Kokty.

Ten už to nevydržel a nebral si vůbec servítky. „Neřvi na mě, ty mě nebudeš vychovávat, zrovna ty fakt ne, tak se uklidni, já vím, jaká jseš za těch šest let, a ty, i když slíbíš, že nebude řev, tak bude,“ burácel manžel Ornelly Koktové.

Později už si neodpustil ani nějaké to peprné slovo, Moniku označil za k*ndu a p*indu. Na ostrou scénu se podívejte ve videu.

Pepa Kokta za celý svůj život poznal opravdu hodně žen včetně své druhé manželky Gabriely Partyšové. Žádná se prý ale, co se týče hrůznosti, nevyrovná Monice Štikové.

„Být v jedné místnosti s ní, je pro mě už pomalu věc, kterou nedám. Je sebestředná, prostě děs, hrůza, takovou ženu jsem snad nepotkal,“ kroutil hlavou Kokta. Kam až Monika v televizní reality show zajde? To snad ani nechtějme vědět...

Reklama

Další články

Načítám