Hlavní obsah
Článek

V rodinné reality show Štiky, která aspiruje na titul největší televizní bizarnost všech dob, má většinou hodně navrch máma Monika Štiková (51), která je nejvíc slyšet, vidět a hlavně má vždy poslední slovo.

Maminka Ornelly Koktové (31) a Charlotty Štikové se velmi ostře naváží i do svého manžela Michala, jenž je tak trochu podpantoflák.

Ač s Monikou momentálně nežije a vzduchem létají rozvodové papíry, Michal by se k Monice rád vrátil. Samotná matka rodu ho ale neustále ponižuje a sekýruje, což velmi vytáčí i Josefa Koktu (66), manžela Ornelly.

Když ale Monika potřebuje s něčím poradit, najednou je jí jindy vysmívaný manžel dobrý. Přesně to se stalo, když se matka Štiková a její dcera Charlotte ztratily v Praze.

Dámy nemohly najít obchod, který hledaly a nevěděly si rady ani s navigací v telefonu. Obzvlášť Charlotte ukázala, že postrádá orientační smysl a moc si neumí poradit ani s moderními aplikacemi v telefonu.

V tu chvíli přišel na řadu Michal, který se konečně mohl cítit jako chlap. „Holky mi volaly, že nemůžou najít nějaký obchod, tak jsem jim radil cestu. Monika mi volá docela často, když chce s něčím poradit nebo něco prokonzultovat, z toho je vidět, že jí na mém názoru trochu záleží. A když se někde ztratí ve městě, tak to je na mně úplně závislá,“ nechal se slyšet Michal Štika.

Jen kdyby si jeho nezištné pomoci manželka aspoň trochu vážila. Jak matka Štiková bloudila s dcerou po Praze, se podívejte ve video ukázce, která se do pořadu nevešla.

Reklama

Další články

Načítám