Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Josef Dvořák (81), známý coby kuchař Kuřátko, vodník Čochtan nebo spolu s Jitkou Molavcovou nebo Pavlem Zedníčkem také z Malého televizního kabaretu, před blížící se sedmdesátkou prozradil své největší životní tajemství. Již třicet let žije po boku Jáji, které však byl také nepěkně nevěrný a dokonce se s ní rozvedl. Exmanželé se sblížili až poté, co Dvořákovi zemřela mladičká milenka při autonehodě.

U oltáře byl Josef Dvořák čtyřikrát, měl však jen tři ženy. Jáju si totiž vzal hned dvakrát. „Alenka studovala právnickou fakultu, ale seznámili jsme se v divadle. Prožili jsme spolu řadu nádherných dnů, než mi zemřela při autonehodě,“ vzpomíná v Top Staru Extra populární herec a bavič. Jeho milovanou studentku v den jejích osmnáctin tehdy smetl na ulici nepozorný řidič, který jel v protisměru. „Pepa byl v liberecké nemocnici za ní, ležela tam několik dní v kómatu a pak zemřela,“ řekl jeden z Dvořákových kolegů.

K rozkolu s Jájou došlo na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. Dvořák se se smrtí přítelkyně vyrovnával po svém. Měsíce utápěl žal v alkoholu, nakonec ho ale zachránila exmanželka. Následovala druhá svatba a od té doby prý Dvořák seká latinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám