Hlavní obsah
Článek

Před sedmi měsíci pořídili pětileté dcerce Lennon Marlene sestřičku Ariel. V rodině Emmy Smetany (36) a Jordana Haje (35) také platí pravidlo: „jedno dítě, žádné dítě“. Pár, který doposud zvládal péči o dceru svépomocí, musel začít hledat profesionální hlídání.

„Dneska hlídá kamarádka Kristýnka. Poslední tři měsíce máme fantastickou chůvu, jejíž potřebnost jsme si uvědomili před čtvrt rokem. S Lennonkou jsme to 4,5 roku zvládali s takovou nárazovou pomocí babiček a tetiček. Jakmile jsme se stali dvojnásobnými rodiči, tak jsme náš postoj přehodnotili a museli jsme najít chůvu,“ prozradila Super.cz Emma na prezentaci nové módní kolekce Jana Černého.

Jordan Haj si koncept pochvaluje: „Díky tomu, že máme chůvu, tak mohou vznikat nové věci, nové písničky, koncerty. Může to být tak intenzivní, jako to děláme posledního čtvrt roku.“

Zajímali jsem se o to, jestli by dvojice toužila po třetím dítěti. „I když máme chůvu, tak toho moc nenaspíme. V tuto chvíli o tom neuvažuji. Spánkový deficit je pro mě problematická rovina rodičovství. Až nás zastihneš v momentě, až budeme odpočatí a vyspalí, tak ti možná odpovím, že budeme mít i deset dětí. Teď bych dalšímu rozmnožování dala stopku,“ dodala Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám