Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) byla minulý týden po premiéře filmu Šarlatán přistižena fotografy v podezřelé blízkosti představitele mladší verze hlavní postavy, Josefa Trojana.

Osm dní na to se zpěvačka a novinářka objevila ve společnosti se svým životním druhem Jordanem Hajem (35).

Ironické, nebo možná pro někoho úsměvné na této věci je, že dvojice prezentovala spokojenost ve vztahu právě v kině. Tentokrát nešlo o kultovní kino Lucerna jako minulý týden, ale o modernější prostředí vinohradského Imaxu, kde se konala premiéra snímku Tenet.

Emma a Jordan dorazili do prostor multikina ruku v ruce, a dokonce dobrovolně zapózovali fotografům u vstupu. Na prosbu Super.cz o rozhovor Emma zareagovala slovy: „Ne, vážně ne,“ a odebrala se k nákupu občerstvení.

Můžeme se jen domnívat, jestli manželé chtěli záměrně prezentovat své rodinné štěstí a ukázat světu, že skandál z minulého týdne s jejich vztahem nezamával, nebo chtěli prostě jen vidět dobrý akční snímek. Každopádně mohou děkovat osudu, že organizátoři na českou premiéru nepozvali také Pepu Trojana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám