Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už patnáct let, co se vysílala vůbec první řada taneční show StarDance. Tehdy se králem tanečního parketu stal zpěvák Roman Vojtek (52) s tanečnicí Kristýnou Coufalovou. Ta letos ve StarDance tančila podruhé - s krasobruslařem Tomášem Vernem (37) to dotáhla na třetí místo.

Ve vůbec prvním ročníku StarDance byla k vidění hodně povedená partička, která si společně užila hodně legrace na place i v zákulisí. Mezi tanečníky byl i současný člen poroty Jan Tománek (52), který to roztáčel na parketu s moderátorkou Jolanou Voldánovou (55). Jeho manželka Kamila Tománková pro změnu vlnila boky po boku desetibojaře Tomáše Dvořáka. A dotančila s ním až na třetí místo.

V letošní řadě StarDance tančila s hercem Zdeňkem Godlou, před patnácti lety pak oslňovala po boku Jana Čenského (62). Řeč je o tanečnici Tereze Pruckové, známé pod dívčím příjmením Bufková.

A jak je patrné z archivu první řady, půvabná tanečnice se téměř nezměnila. Z celebrit to v první řadě StarDance dále roztáčeli zpěvačka Helena Zeťová (43), herečky Mahulena Bočanová (57) a Jana Švandová (76) i herec Václav Vydra (68) - ten bral nakonec krásné druhé místo.

StarDance moderovali tak jako každý ročník Tereza Kostková (47) a Marek Eben (66). Tereza v té době čekala miminko, Marek Eben měl možná víc vlasů, ale jinak se vůbec nic nezměnilo. „Když jsem začínala, tak jsem byla těhotná, a vůbec si nepřipouštěla stresující aspekty, chtěla jsem donosit dobře. Další rok jsem zase kojila a nechtěla ztratit mlíko,“ vzpomínala pro Super.cz Kostková na své první ročníky StarDance.

Reklama

Další články

Načítám