Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jolana Voldánová (55) si zopakovala roli modelky. Pro návrhářku Alenu Wilson, která ji obléká na společenské akce už delší čas, fotila kolekci už loni. A teď znovu.

"Myslím, že by Alenka našla desítky i stovky daleko hezčích, mladších a opravdu schopných modelek. Nicméně mě to samozřejmě těší, že se rozhodla právě pro mne. A když má teď její řemeslo zase konečně zelenou a potřebuje představit jarní a letní věci, ráda jsem to pro ni opět udělala," řekla nám Jolana.

Užila si i to, že si mohla šaty vyzkoušet, což se zatím v obchodech nesmí. "Nenakupuju přes internet a do obchodu nebudu chodit, dokud si nebude možné věci zkusit, takže si budu muset prozatím vystačit s tím, co v šatníku mám. A asi to nějak vyladit s rouškami, což mi tedy přijde trochu bizarní," svěřila.

To, že by měla třeba v roušce moderovat, si nedokáže představit. "Teď to mám na focení takhle sladěné, ale moderovat bych chtěla samozřejmě bez toho náhubku. Myslím si, že ta doba pomine a postupně a pomaličku se vrátíme k normálu," doufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám