Hlavní obsah
Článek

Bylo to velké překvapení, když Jolana Voldánová (55) před čtyřmi roky oznámila odchod z postu moderátorky Událostí a dobrovolně se tak vzdala práce, která je pro mnohé kariérním snem. Svého rozhodnutí ale sympatická moderátorka nijak nelituje, uvolněné období na volné noze si užívá a rozhodně se nenudí.

„Mám strašně pestrou škálu od moderování odborných konferencí, společenských akcí, napsala jsem jednu knížku, dělám si svůj pořad a taky ráda cestuju. Takže mezi práci musím vměstnat nějakou báječnou dovolenou,” popsala Jolana své aktivity. „Není to zas tak náročné, že bych nevěděla, kde mi hlava stojí. Jsem konečně ředitelkou svého vlastního života,” dodala Voldánová, která si podle svých slov v druhé polovině života splnila vlastní sen. Jako televizní divák selhávám, protože na televizi nemám čas. Občas vytočím svého muže, když žehlím a dívám se na něco, co on považuje za nehoráznost. A já mu říkám slovy Zdeňka Svěráka: „Žehlils někdy?” smála se Jolana.

Návrat na obrazovky někdejší hvězda České televize neplánuje, ale neznamená to, že by nepřijímala nabídky. „Nabídky jsou od toho, aby se zvažovaly. Nikdy neříkej nikdy. S určitostí ale můžu říct, že to nikdy nebudou zprávy,” řekla Jolana Voldánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám