Hlavní obsah
Článek

Už devět měsíců se Jolana Voldánová (55) neobjevuje pravidelně v Událostech, přesto jí televizní diváci prokázali velkou přízeň při udílení cen TýTý.

„Bylo to pro mě velké a příjemné překvapení. Asi jsou dvě možná vysvětlení. Zaprvé mi poslali hlasy ti diváci, kteří ocenili dvacet let v Událostech, a řekli si, hurá, je pryč, nebo ta práce nebyla marná a zbytečná. Oba výklady jsou možné a z obou mám radost,“ svěřila se Super.cz Jolana. Ta si pro tento večer oblékla velkou večerní s nepřehlédnutelnými prostřihy odhalujícími dekolt.

Nominace v kategorii Osobnost zpravodajství Jolanu nepřesvědčila v tom, že bylo špatné rozhodnutí, když po osmnácti letech odešla z prestižního postu, který je snem všech televizních novinářů. „Jsem známá tím, že své rozhodnutí neměním, a rozhodně si za ním stojím, takže vím, že to bylo rozhodnutí správné. To vím i s odstupem tři čtvrtě roku,“ nechala se slyšet.

Voldánová, která v letech 1998, 2005, 2006 a 2010 převzala cenu TýTý, televizi neřekla poslední slovo a chystá návrat s novým pořadem. O jeho podobě ale příliš nemluví. Dokud to není hotové a neprojde to schvalujícím procesem a nedostane svůj vysílací čas, tak nemá smysl o tom mluvit.

Reklama

Další články

Načítám