Hlavní obsah
Článek

Když Jolana Voldánová (55) opustila práci v Událostech na České televizi, mluvilo se o tom, že se dobrovolně vzdala hvězdné kariéry kvůli své rodině. Dokonce zazněly takové informace, že se kvůli manželovi a dětem už nikdy neobjeví na obrazovce. Pravda je ale trošku jiná.

„Jak to tak u médií bývá, tak se začalo říkat, že jsem odešla kvůli rodině. Ono to tak není. Odešla jsem primárně kvůli své vnitřní potřebě udělat změnu. Cítila jsem, že jsem v polovině a je nejvyšší čas se o změnu aspoň pokusit," rozpovídala se o pracovním zvratu oblíbená moderátorka.

Jak je to tedy s jejím odchodem z pozice, pro kterou by jiní vraždili? „Po práci ve zpravodajství se mi nestýská. Dosáhla jsem tu na nejvyšší bod a mám pocit, že jsem tam zamrzla jako v ledovém království. Říkala jsem si, kdy skončit, když ne v době, kdy je člověk na vrcholu," svěřila se nám držitelka čtyř cen TýTý.

„Lidi se rozdělili na dva tábory. Jedni, kteří chápali, že jsem to udělat musela. A druzí, kteří mi vyčítají, že jsem to dělat neměla, že jsem se dopustila rouhání. Já jsem věděla, že když to nezkusím, tak se nedozvím, jestli jsem schopná vytvořit ještě něco jiného," dozvěděli jsme se přímo od Voldánové na přehlídce návrhářky Taťány Kovaříkové, která se konala v rámci pražského týdne módy.

Během povídání se Voldánová svěřila, že chystá návrat do televize, přičemž by si chtěla zrealizovat svůj dlouholetý sen. „Docela ráda bych si udělala svůj pořad. Je to běh na dlouhou trať a nerada bych to uspěchala," poodhalila roušku budoucnosti moderátorka.

O své chystané příležitosti ale Voldánová nechtěla příliš mluvit, prozradila nám pouze, že neopustí Kavčí hory. „V České televizi jsem vyrostla, tak se jinde nerozhlížím. Nechci to ale uspěchat. Dokud neproběhnou veškerá jednání, která jsou k tomu potřebná, tak není potřeba o tom konkrétně mluvit."

Reklama

Další články

Načítám