Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívenku na fotce zbožňovali na obrazovkách diváci všech kategorií, řádila ve StarDance a po letech šokovala svým odchodem z televize. Poznali jste ji?

Holčička na fotce donedávna patřila k našim největším televizním moderátorským stálicím. Původně se chtěla věnovat herectví, ale nakonec zakotvila v televizi. Moderátorka, která diváky mimo jiné potěšila svou účastí v taneční soutěži StarDance, vychovává s manželem tři děti, a právě velká časová vytíženost, kvůli které jí nezbývalo moc času na rodinu ani koníčky, patřila k důvodům, proč se nedávno rozhodla po letech odejít z televize. Poznali jste ji?

Jolana Voldánová (55) se narodila 12. ledna 1969 v Pardubicích. Už odmalička se jedna z našich nejlepších moderátorek vůbec nestyděla, a tak se rozhodla, že z ní bude herečka. Neuspěla ale u přijímaček na DAMU, a tak zamířila nejprve do Československého rozhlasu, a pak do České televize, která předurčila její další pracovní osud.

Postupně se dopracovala až k moderování hlavní zpravodajské relace. Události na ČT hlásila neuvěřitelných osmnáct let. Z televize se však letos rozhodla odejít, a to hned z několika důvodů. Jednak ztrácela pocit naplnění a štěstí a cítila, že už televizi nemá co nabídnout, a jednak chtěla mít víc času na rodinu a své záliby. S manželem Petrem Císařovským vychovává Voldánová celkem tři děti. Společnou dceru Kačenku (8) a Vojtu (13) s Terezou (18), které mají z předchozích vztahů.

Na svém kontě má sympatická moderátorka velké televizní úspěchy. Celkem čtyřikrát se stala Osobností televizního zpravodajství v anketě televizní popularity TýTý a zcela po zásluze patřila k našim nejoblíbenějším zprávařkám. Ona sama nevylučuje, že se na televizní obrazovky vrátí, pokud dostane zajímavou nabídku na moderování pořadu, který nebude tak časově náročný jako moderování Událostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám