Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jolana Voldánová (55), která se po osmnácti letech rozhodla odejít z Událostí, bude divákům jistě velmi chybět.

Stálice televizních obrazovek totiž není jen skvělou moderátorkou, ale především krásnou ženou, které to vždy seklo nejen na obrazovce, ale i ve společnosti.

Zvláště pokud se oblékla do šatů s odhaleným dekoltem, nemohli z ní muži spustit oči. Na to, jak to Jolaně Voldánové slušelo, se podívejte do naší fotogalerie.

Voldánová se rozhodla z Událostí odejít kvůli obrovské pracovní vytíženosti. Neměla tolik času na rodinu, kolik si představovala, ale diváci o její půvab přijdou jen na pár měsíců.

Televize pro svou hvězdu, jež několikrát zvítězila v anketě Týtý, připravuje nový pořad, který by pro ni nebyl tak časově náročný jako hlavní zpravodajská relace.

Moderátorka tak bude mít více času na svého manžela Petra Císařovského, dceru Kačenku a syna Vojtu. Úspěšnou Voldánovou nahradí v Událostech další půvabná žena - Daniela Písařovicová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám