Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní moderátorka Studia ČT24 se konečně dočkala. Jak jsme vás již informovali, sympatická Daniela Písařovicová (34) nahradí stálici České televize Jolanu Voldánovou (55) na postu moderátorky Událostí.

Zatímco komerční televize často vybírají moderátorky zpráv nikoliv na základě zkušeností, ale podle vizáže, na veřejnoprávní stanici dbají na obojí.

Protřelou Jolanu Voldánovou totiž nahradila prvotřídní kráska s letitými moderátorskými zkušenostmi, které získala tvrdou prací ve zpravodajském studiu.

Na fotky sympatické krásky s nakažlivým úsměvem se podívejte do naší fotogalerie. Daniela se kromě pracovních úspěchů může pochlubit i dokonalou figurou.

Jeden čas se dokonce věnovala modelingu a toužila stát se královnou krásy. Nakonec si naštěstí vybrala úplně jiné povolání a udělala dobře! Při pohledu na Danielu Písařovicovou se totiž jistě bude mnohem lépe dívat i na skandální zprávy z české politiky, které znechutily snad každého občana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám