Hlavní obsah
Článek

Po vyhraném soudu s Amber Heard se Johnny Depp (60) pomalu vrací k filmu. Naposledy se před kamerou objevil v roce 2020, a to ve snímku Minamata. Hollywoodský herec svůj poslední snímek představil českému publiku během loňské návštěvy filmového festivalu v Karlových Varech.

Nyní se na herce v roli charismatického fotografa může těšit široké publikum. Film Minamata se již od září objeví v kinech. A nutno říct, že byste ho v roli fotografa, který obětoval všechno, aby svými reportážními snímky ukázal pravdu, možná ani nepoznali.

„Především to je příběh o lidskosti v tom smyslu, že se zeptáte: 'Jak moc s nimi dokážu soucítit?' A tím vyvstává další otázka: 'Soucítíte s nimi dost na to, abyste se aktivně zapojili? Dokážete do toho jít?' Protože toto se mělo zastavit a mohlo to být zastaveno. Prostě to měli zarazit už v zárodku. Ale nestalo se,“ svěřil se k roli herec, který se po vyhrané soudní tahanici se svou bývalou ženou pouští opět do práce.

První filmovou příležitost po delší pauze nakonec našel mimo USA. A to ve Francii, kde si zahraje v připravovaném snímku Jeanne du Barry krále Ludvíka XV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám