Hlavní obsah
Článek

Po boku Johnnyho Deppa (60) se v posledních dnech objevuje sympatická zrzka. Vzbudila pozornost, když ho doprovázela na Umbria Jazz Festival v Itálii. Hned se samozřejmě začalo spekulovat, jestli nejde o novou známost, kterou by herci fanoušci velmi přáli.

Těm ale nezbude než zase zklidnit hormon. Jde totiž jednoduše o členku jeho týmu, která mu pomáhá s přípravou na roli v připravovaném filmu Jeanne du Barry.

„Je to jeho učitelka francouzštiny a v žádném případě nejsou spojeni romanticky,“ sdělil zdroj E! News.

Depp ztvární Ludvíka XV. ve snímku, který se zaměřuje na život Jeanne Bécu, milenky francouzského panovníka. Film by měl být uveden v příštím roce a jde o Johnnyho první projekt po návratu k natáčení.

Od ostře sledovaného procesu s exmanželkou Amber Heard se mockrát spekulovalo o Johnnyho milostném životě. Spojován byl například i se svou právničkou Camillou Vasquez, spekulace ale obratem oba vyvrátili jako smyšlené.

Neméně intenzivně se hovořilo i o Nikol Treterové, krásce z české reality show Love Island, která dělala Deppovi společnost už loni na karlovarském filmovém festivalu a letos ho navštívila v zákulisí jeho nedávného pražského koncertu. I Treterová se dušuje, že jsou s hercem pouze přáteli.

Zdá se tedy, že Johnny je stále single a soustředí se hlavně na práci. Nadále koncertuje s kytaristou Jeffem Beckem, čekají ho také koncerty s kapelou Hollywood Vampires a k tomu se opět vrátil k filmování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám