Hlavní obsah
Článek

Spadá do stejné kategorie herců, které si oblíbíte, i když hrají zabijáky, gaunery nebo feťáky jako Antonio Banderas anebo Johnny Depp (60), s nímž si zahrál na počátcích své kariéry ve filmu Strach a hnus v Las Vegas. Charismatický "latino" Benicio del Toro je dalším slavným hostem, který dorazil na karlovarský filmový festival.

Pětapadesátiletý herec bude vedle staršího kolegy Geoffreyho Rushe další světovou hvězdou, která na závěr filmového festivalu převezme křišťálový globus za přínos světové kinematografii. Benicio del Toro má fyziognomii jako stvořenou k tomu, aby ho režiséři oslovovali pro role gangsterů, které si zahrál například ve filmech Obvyklí podezřelí, Basquiat anebo Podfu(c)k.

Do Karlových Varů dorazil Oscary ověnčený Benicio del Toro ve středu večer. Jako většina hollywoodských es samozřejmě soukromým tryskáčem. Během let se téměř nemění a naštěstí mu nezmizely ani charakteristické pytle pod uhrančivýma očima, díky nimž ho v každém snímku okamžitě poznáme.

V rámci festivalu uvede herec v pátek ve velkém sále hotelu Thermal snímek Trafic - Nadvláda gangů a v sobotu v městském divadle film Obvyklí podezřelí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám