Hlavní obsah
Článek

Už několik dní fanoušci ostře sledovaného soudního procesu mezi Johnnym Deppem (60) a jeho bývalou manželkou Amber Heard (37) spekulují nad tím, že k sobě mají herec a jeho obhájkyně Camille Vasquez (37) podezřele blízko. Domněnky podpořila už i řada médií, která se ptají, zda najde Johnny Depp díky vyčerpávajícím tahanicím konečně lásku. Jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Bude to platit i v tomto případě?

Expertka na řeč těla Judi James analyzovala nonverbální komunikaci mezi Deppem a Vasquez v soudní síni a přišla na trochu jinou možnou verzi celého jejich ‚koketního‘ chování. Podle James by mohlo jít o záměrnou taktiku, jak Deppa vykreslit jako romantického hrdinu. Láskyplná gesta mu prý mohou pomoci vypadat sympatičtěji.

Podle ní herec předvádí oční kontakt, šarm a působí vůči Vasquez ochranitelsky, zatímco k Heard se chová jako k Medúze v moderním pojetí, která by ho mohla proměnit v kámen, pokud by se byť jen jednou podíval jejím směrem.

Nechme se tedy překvapit, jak se celá kauza, v níž jde o sto miliónů dolarů, které Depp po Heard požaduje za pomluvu, bude vyvíjet. Každopádně pokud je vše, co Depp se svou obhájkyní předvádějí, jen dobře provedená součást procesu, byla by i ona dobrou herečkou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám