Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako Johnny Depp (60) zamlada. Nová tvář českého showbyznysu, zpěvák Simon Opp (19) svým zevnějškem neuvěřitelně připomíná slavného herce. Hudebník, který se také objevil v epizodní roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě, žil několik let v Anglii.

Díky tomu se může chlubit akcentem, který se u českých zpěváků jen těžko hledá. „Když jsem ho poprvé slyšel zpívat cover nějaké písničky na internetu, nevěřil jsem, že je to Čech, a jsem rád, že jsem ho nakonec získal pro spolupráci. Neskutečný hlas,“ svěřil producent Honza Gajdoš, který s mladým zpěvákem spolupracoval na jeho prvotině Lookin’ out, lookin’ in.

Svým zevnějškem, stylem oblékání a účesem připomíná Johnnyho Deppa, druzí pak vidí podobu s legendou Jamesem Deanem. Jako malý žil 4 roky v Belfastu v Irsku. Později se přestěhoval do Birminghamu v Anglii. Hraje na kytaru a za sebou má i práci na oblíbeném seriálu. „Hudba je to, co v životě chci dělat, a stát poprvé i před filmovou kamerou byl pro mě obrovský zážitek, který bych rád opakoval častěji,” říká mladý zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám