Hlavní obsah
Článek

Soud s Johnnym Deppem (60) a Amber Heard (37) nabral veselý spád, když se bývalého bodyguarda hvězdy Pirátů z Karibiku při výslechu zeptali na hercův penis.

Malcolm Connolly vypovídal prostřednictvím videohovoru a byl dotázán, zda je pravda, že Depp močil ve foyer jejich domu v Austrálii během hádky v roce 2015. "Pan Depp se snažil vymočit, jeho penis byl venku, je to tak?" tázal se právník Amber Heard.

Connolly rozesmál celou soudní síň, když odpověděl: „Myslím, že bych si pamatoval, kdybych viděl penis pana Deppa.“

Do kolen šel i sám Johnny, jak můžete vidět ve videu, a jindy vážná atmosféra u soudu se tak alespoň na několik okamžiků uvolnila.

Údajný „močící“ incident měl zapříčinit hádku mezi bývalým manželským párem, která nakonec vedla k tomu, že Depp přišel o kus prstu.

Hádku skotský bodyguard popsal jako chaos s tím, že Heard křičela na Deppa, že je zbabělec, zatímco on si ošetřoval zraněný prst.

Incident s údajným močením se propíral i během Deppova soudu s britským deníkem The Sun v roce 2020. Heard, která byla v procesu mezi svědky, popsala, že si její ex ulevil uprostřed domu a snažil se močí napsat její jméno na zeď.

I v tom procesu vypovídal Connolly, který tehdy uvedl, že slyšel Deppa, jak křičí: „Podívej se na to, usekla mi prst! Hodila po mně láhev vodky!“ Přiznal ovšem také, že v roce 2015 lhal o tom, jak se herec poranil, aby chránil Heard. Jak je známo, soud s britským bulvárem, který Deppa nazval „násilníkem, co mlátí manželky“, Johnny prohrál.

Během pátečního slyšení v kauze Depp versus Heard Connolly dále popsal, že byl svědkem toho, jak Heard po svém ex házela cigarety nebo plechovku sody. A viděl škrábance, které Deppovi údajně způsobila v obličeji.

Vypověděl, že během jejich líbánek Depp rozhodně nebyl šťastný a jednou se objevil s oteklým okem. „Buď narazil do dveří, nebo ony narazily do něj,“ dodal ke svému svědectví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám