Hlavní obsah
Článek

V pondělí 18. dubna proběhlo další slyšení v kauze Johnnyho Deppa (60) a Amber Heard (37). Tentokrát se na lavici svědků objevili Sean Bett, Deppův bodyguard z doby, kdy byl s Heard, nebo Deppův lékař David Kipper, u kterého se léčil ze závislosti na lécích od roku 2014.

Právě Kipper ošetřil a vzal do nemocnice Deppa po incidentu, při kterém herec přišel o kus prstu. Ten později našel hercův kuchař na zemi v kuchyni.

K incidentu došlo v roce 2015 v Austrálii, kde Depp točil, a podle něj po něm jeho exmanželka hodila láhev, která mu usekla článek prostředníčku pravé ruky.

Kipper vypověděl, že našel krvácejícího Deppa na zemi, ale nebyl si jistý, jak ke zranění došlo. Herec v nemocnici uvedl, že se pořezal nožem. V úvodních prohlášeních však hercovi právníci porotě sdělili, že za zraněním byla Heard.

Lékař dále uvedl, že po incidentu mluvil s Heard, která nevykazovala žádné známky fyzického napadení. Herečka později uvedla, že ji Depp během potyčky strčil na pingpongový stůl a na ledničku. Kipper doplnil, že ho nikdy nekontaktovala s žádným zraněním.

Deppovým lékařem byl od května 2014 a u soudu uvedl, že jeho počáteční diagnóza zahrnovala: ADHD, bipolární poruchu I. typu, deprese, nespavost, závislost na lécích a chronický reflux. Doplnil, že Heard se mu nikdy nesvěřila, že by byl herec agresivní nebo násilnický. Nebyl ani svědkem žádné z údajných potyček nebo hádek.

Deppův osobní strážce Sean Bett poskytl soudci fotografie herce s oteklou tváří a okem. Mají pocházet z března 2015, kdy Amber měla svého chotě fyzicky napadnout.

To měl být její první fyzický útok na Deppa, k dalšímu, po němž podle Betta Johnny skončil se škrábanci na nose, údajně došlo v prosinci toho roku.

Soudní bitva mezi Deppem a Heard začala minulý týden. Herec žaluje svou ex za pomluvu a urážku na cti. Předmětem je její esej pro Washington Post, v níž se označila za oběť domácího násilí. Herce v ní nejmenovala, ale vzhledem k předchozím obviněním, která vznesla a následně stáhla, bylo zcela jasné, o kom je řeč. Její tvrzení poškodilo Deppovu pověst a výrazně uškodilo jeho kariéře, snaží se tedy očistit svoje jméno a po bývalé manželce požaduje přes miliardu korun jako odškodné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám