Hlavní obsah
Článek

Na karlovarském letišti čekal na přílet Johnnyho Deppa (60) s kytarou. Zpěvák Peter Pecha (34) nechtěl hollywoodskému idolu zahrát, ale požádat ho, aby mu nástroj podepsal. "Máme totiž stejnou," vysvětlil nám.

"Bohužel, jsem se vrátil bez podpisu a zatím také bez kytary. Protože jsou stále protiepidemiologická opatření a Johnny se na letišti netestoval, tak mu zakázali čehokoliv se dotýkat. Přitom chtěl. Dokonce mám i video, kdy se zastavil v letištních dveřích a ptal se svých bodyguardů, jestli může podepsat kytaru, kterou drží ten kluk a oni řekli, že to nejde," vyprávěl.

Šanci na podpis ale ještě pořád má. "Nevěším hlavu. Spojil jsem se s Jiřím Bartoškou (77) a kytara je v tuhle chvíli v hotelu Pupp mezi dary a různými věcmi na podpis. Vědí o ní a já se budu modlit, aby se mi ta kytara vrátila podepsaná. Anebo se mi aspoň vrátila," smál se zpěvák.

"Je to fender telecaster barva blondie z roku 1957 za asi šedesát tisíc korun. Johnny hrál na stejnou. Bylo by velmi nemilé, kdyby se mi nevrátila. Na druhou stranu bych byl potěšen, kdybych ho na ní viděl někde hrát," dodal.

Reklama

Další články

Načítám