Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mamince, francouzské zpěvačce Vanesse Paradis (44), je krásná (mimochodem, je jí dost podobná), po taťkovi Johnnym Deppovi (60) je odvážná a dravá. Mladičká herečka a modelka Lily-Rose Depp (18) už dávno není tou „taťkovou malou holčičkou“.

V úterý večer na WWD Honor v New Yorku předstoupila jako host akce na červeném koberci před novináře. Její štíhlá postava v černých šatičkách s ramínky, pod nimiž neměla podprsenku, ostře kontrastovala s pozadím složeným z rudých růží a z jejího uhrančivého pohledu až mrazilo.

Lily-Rose už je, i přes své mládí, světem pěkně „obouchaná“. Od malička hodně s otcem cestovala a už tři roky je profesionální modelkou. K modelingu si přibrala i herectví, takže jen během roku 2016 se na plátnech kin objevily hned tři filmy, v nichž byla obsazena. Dokonce si za film Tanečník vysloužila i nominaci na Césara v kategorii Nejslibnější herečka.

Inu, tomuhle dítěti hvězdných rodičů leží už nyní svět u nohou a my budeme rádi sledovat další, jistě velmi zajímavé životní osudy Lily-Rose Depp. Nuda to totiž rozhodně nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám