Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzský půvab podědila po mamince Vanesse Paradis (44) a herecké vlohy především po tatínkovi Johnnym Deppovi (60). Sedmnáctiletá modelka a začínající herečka Lily-Rose Depp ale zřejmě hodlá nabídnout ještě něco navíc... Na schůzku do filmových studií v Los Angeles totiž dorazila ve velmi odvážném tílku, a navíc bez spodního prádla.

Nadějné herečce se po snímcích Mroží muž a Yoga Hosers podařilo loni prosadit už i bez asistence tatínka, a to v životopisném dramatu Tanečnice, které vzniklo v koprodukci Francie, Belgie a České republiky, a také v dramatu Planetárium, kde ztvárnila hlavní roli vedle Natalie Portman. Kariéru tak má tato mladinká umělkyně rozjetou více než slibně, a jak je vidět, neváhá využít i další své zbraně.

Lily-Rose se ovšem pochlubila i novým batůžkem Chanel, který možná pořídila minulý týden během nákupů v Beverly Hills, kdy odcházela právě i z butiku tohoto známého francouzského módního domu. Dost možná je ale také dárkem od samotného hlavního kreativního návrháře značky Karla Lagerfelda, který si Lily-Rose vybral jako jednu ze svých tváří. Společně s Kendall Jenner a Bellou Hadid koncem ledna zazářila na jeho přehlídce v Paříži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám