Hlavní obsah
Článek

Jedna z největších manželských tahanic mezi celebritami je u konce! Herci Johnny Depp (60) a Amber Heard (37) jsou po měsících praní špinavého prádla na veřejnosti a dohadování o rozdělení majetku konečně rozvedeni. Podmínky jednoho z nejbouřlivějších rozvodů byly ve většině dohodnuty již v srpnu, rozvod byl však dokončen až tento týden.

„Tohle je velký den. Amber chtěla být rozvedená, a teď konečně je,“ nechal se slyšet právník Pierce O'Donnell. Depp podle soudních dokumentů vyplatí herečce sedm miliónů dolarů.

Amber se již dříve nechala slyšet, že peníze věnuje týraným ženám a nemocným dětem. Hodlá je rozdělit rovným dílem pro organizaci ACLU a dětskou nemocnici v Los Angeles. Třicetiletá herečka si podle dohody nechá jejich dva psy Pistol a Boo. Depp si ponechá nemovitý majetek, pozemky v Los Angeles, Paříži a soukromý ostrov na Bahamách.

Johnny Depp se s Amber Heard seznámil v roce 2011 při natáčení filmu Rumový deník. V následujícím roce se zasnoubili. Vzali se v únoru 2015 a po patnácti měsících ohlásili rozvod.

Celou kauzu provázela řada skandálů. Depp byl Amber obviněn, že ji pod vlivem alkoholu bil, což ona nakonec prokázala u soudu. Na ni zase prasklo to, že před svatbou s Deppem uzavřela svazek se ženou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám