Hlavní obsah
Článek

Když před necelými třemi měsíci odstartovala Amber Heard (37) drsnou rozvodovou ‚kampaň‘ o domácím násilí proti Johnnymu Deppovi (60), spousta lidí se přikláněla spíš na stranu herce. Žádná předmanželská smlouva a vystupování v roli týrané oběti naznačovaly, že by Amber mohla být poháněna touhou po manželových penězích. To se ovšem herečce nyní daří poměrně úspěšně vyvracet...

Depp se k celé kauze dlouho nevyjadřoval, nakonec vyšlo najevo, že zřejmě věděl proč. Tvrzení jeho o 23 let mladší manželky, že byla obětí opakujících se fyzických i psychických útoků, později prokázala i u soudu. Depp ovšem i pod tíhou důkazů dodnes nepřiznal, že jednal násilně. Přesto se nakonec s bisexuální manželkou dokázal domluvit na výši rozvodového vyrovnání, které činí 7 miliónů dolarů (168 miliónů korun).

Třicetiletá herečka nyní překvapila, když se nechala slyšet, že celou částku věnuje na charitu. Konkrétně na nemocné děti a podle očekávání také pro týrané ženy. Milióny chce Heard dělit rovným dílem pro organizaci ACLU a dětskou nemocnici v Los Angeles. Zároveň po Deppovi nepožaduje žádná procenta z výdělků z filmů, které během patnácti měsíců jejich manželství natočil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám