Hlavní obsah
Článek

Soužití s hollywoodskou ikonou Johnnym Deppem (60) zřejmě skutečně nebylo žádný med. I když se zpočátku mohlo zdát, že jeho manželka Amber Heard (37) sehrává parádní divadlo o domácím násilí a teroru ze strany jejího o 23 let staršího muže ve snaze vytřískat z něj co nejvíc peněz, na povrch poslední měsíce vyplouvají stále nové detaily o jeho výbušném a nepředvídatelném chování. Před soud se nyní dokonce dostaly záběry jako z hororu.

Depp si podle výpovědi Amber udělal pero z vlastního prstu, když si po jedné jejich hádce v dalším ze svých alkoholových a drogových opojení uřízl o rozbité sklo špičku prostředníčku na pravé ruce a krví jí ‚věnoval‘ vzkaz na zrcadle v koupelně. Manželku v něm osočil z nevěry s Billym Bobem Thorntonem.

Incident se měl odehrát loni v březnu, kdy Amber v Austrálii natáčela Dánskou dívku. S Deppem spolu mluvili po telefonu, ale hovor sklouzl k ostré hádce, po níž herec mrštil telefonem po nějaké skleněné ploše. Poté si zřejmě způsobil zranění, prst ještě namočil do modré barvy a oběma smíšenými tekutinami napsal na zrcadlo: 'Starring Billy Bob Easy Amber'. Depp totiž žil v domnění, že jeho žena měla aférku s 61letým bývalým manželem Angeliny Jolie, s nímž Heard hrála v roce 2008 ve filmu Informátoři.

Hvězda Pirátů z Karibiku byla o pár dní později spatřena na letišti v Brisbane již s Amber po boku a s rukou ovázanou šátkem. Dodnes má přitom na zranění na prstu drobnou památku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám