Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální smršť a bouřlivý rozvod s Johnnym Deppem (60) si vybírají svou daň a na Amber Heard (37) mají zřejmě silný psychický i fyzický dopad. Ve středu byla spatřena viditelně pobledlá a pohublá, jak kráčí do domu známého amerického psychologa Connella Cowana v Los Angeles.

O herečce, která nedávno podala žádost o rozvod a svého muže obvinila z domácího násilí, se naposledy psalo v souvislosti s jejím zadržením na letišti v roce 2009, kdy měla pro změnu napadnout ona svou tehdejší partnerku Tasyu van Ree. Ta ovšem začala svou ex hájit, že zákrok proti ní byl homofobně motivovaný.

Lékař Cowan je specialistou na oblast vztahů mezi ženami a muži. Na toto téma napsal již řadu knih, v Kalifornii je vyhledávaným poradcem a mezi celebritami se mu rovněž přezdívá guru přes lásku. Zda herečce sezení u odborníka pomůže, ukáže až čas, soudě podle její stále vyzáblejší siluety na tom ale po psychické stránce není vůbec dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám