Hlavní obsah
Článek

Dramatické okolnosti kolem rozpadu manželství Johnnyho Deppa (60) a Amber Heard (30) jsou v zahraničí mediální zprávou číslo jedna. Na povrch se dostávají stále nové a nové informace vedoucí k objasnění příčin jejich nenadálého rozvodu, v němž herečka obviňuje slavnějšího manžela dokonce z opakujícího se domácího násilí. To mělo vyvrcholit minulou sobotu, kdy jí Depp mrštil do obličeje mobilní telefon. Podle nejnovějších informací Depp na svou o 22 let mladší bisexuální ženu žárlil. Konkrétně pak na Caru Delevingne.

Krizi v jejich vztahu měl podle zdroje deníku The Sun odstartovat hereččin blízký vztah k anglické modelce, s níž od konce roku 2014 trávila plno času po večírcích, kde spolu prý neskrývaně flirtovaly. Dělo se tak v době, kdy Depp v Anglii natáčet film Alenka v říši divů: Za zrcadlem. Depp se o Delevingne měl vyjádřit jako o 'nezdvořilé a nesnesitelné' a byl přesvědčený, že jej s ní manželka podvádí.

„Amber s Carou spolu hodně pařily a nepokoušely se skrýt skutečnost, že spolu dost koketují. U Johnnyho to vyvolalo bouřlivé hádky, nenáviděl, jak byla indiskrétní. Jednou na ni i křičel, že z něj dělá hlupáka,“ prozradil zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám