Hlavní obsah
Článek

Soudní telenovela mezi Johnnym Deppem (60) a Amber Heard (37) možná ještě stále není u konce. Hereččini noví právníci podali odvolání. V žalobě a během procesu prý našli několik chyb.

Tohle Johnnyho Deppa asi příliš nepotěší. Poté, co v červnu skončil soud mezi ním a bývalou manželkou, začal herec žít nový život. Užíval si jako muzikant, přišly i nové herecké nabídky. Teď se ale možná bude muset znovu ponořit do propírání své minulosti s Amber Heard.

Právníci Amber vsází třeba na to, že soud už jednou uznal Deppovu hrubost vůči ní, a tak by měl být poslední rozsudek ve prospěch Deppa neplatný. Dále mají za to, že se soud měl konat v Kalifornii namísto ve Virginii.

Soudkyně Penney Azcarate prý navíc nesprávně poučila porotu v daném případě a také vyloučila průkazné důkazy. Amber Heard tvrdí, že rozsudek má špatný vliv na ostatní ženy, které chtějí mluvit o zneužívání vlivnými muži. Usiluje o zcela nový proces. Soud ve Virginii teď bude rozhodovat o tom, jestli dá novému soudu s jinou porotou i soudcem zelenou.

Pro Amber by jeho obnova znamenala možnost očistit svou pověst, a navíc na sebe znovu upoutat pozornost. Od konce soudu o ní totiž na rozdíl od Deppa téměř není slyšet.

V červnu soud rozhodl ve prospěch Johnnyho Deppa. Herečku uznala porota vinnou z pomluvy jejího bývalého manžela a za výroky o domácím násilí jí uložila zaplatit odškodné v celkové výši v přepočtu téměř 350 milionů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám