Hlavní obsah
Článek

Tabitha Lupien patří mezi herečky, které svou největší slávu prožily v dětství. Přestože nyní ji na ulici pozná asi jen málokdo, kolem roku 1993 by roztomilou holčičku s buclatými tvářemi nikdo nepřehlédl, a to díky filmu Kdopak to mluví 3.

Tabitha si tehdy jako čtyřletá zahrála po boku ostřílených amerických hvězd Johna Travolty (70) a Kristie Alley. Krátce nato se objevila v kanadském seriálu a o rok později si zahrála malou roli ve vánoční komedii Santa Claus. Natáčení se věnovala i nadále, vystřídala menší i větší role, avšak žádná nebyla tak výrazná jako v Kdopak to mluví.

Naposledy se objevila v muzikálu Hairspray, kde si po letech zahrála se svým filmovým otcem Johnem Travoltou. Dnes se věnuje natáčení vlastních krátkometrážních filmů. Mimo to je velmi dobrou tanečnicí. Skvěle ovládá balet, step, jazz, hip hop nebo třeba akrobacii a je držitelkou mnoha ocenění.

Nedávno blondýnka, původem z Kanady, oslavila 33. narozeniny, a přestože o svém soukromí příliš nemluví, údajně je single a bezdětná. Zatím jí to vynahrazují její dva synovci, kterými se často chlubí i na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám