Hlavní obsah
Článek

Herečka Kelly Preston (†57) byla velkou bojovnicí, dva roky v tichosti sváděla boj s rakovinou prsu. Zákeřné nemoci však v neděli bohužel podlehla, jak informoval její manžel John Travolta (70).

Svou milovanou ženu poznal herec při castingu na roli v komedii Experti v roce 1989. Kelly tehdy byla ještě vdaná za herce Kevina Gage. Travolta se však nejednou nechal slyšet, že to byla láska na první pohled.

O dva roky později před svou vyvolenou poklekl v hotelu ve Švýcarsku a navlékl jí prsten s šestikarátovými diamanty. Ještě toho roku se brali v Paříži, herečka byla v té době už dva měsíce těhotná.

V následujícím roce se páru narodil syn Jett. Dceru Ellu pak přivítali v dubnu 2000. Jejich prvorozený, který se narodil s autismem a ve dvou letech mu diagnostikovali Kawasakiho syndrom, však během dovolené na Bahamách v roce 2009 zemřel. Při silném epileptickém záchvatu se uhodil do hlavy.

Dva roky po jeho skonu se páru narodil syn Benjamin. John přiznal v pořadu Good Morning America, že bylo narození Bena pro rodinu jistou spásou. Pár byl na sociálních sítích vždy poměrně sdílný a často se chlubil rodinnými selfie.

Preston svou diagnózu světu nesdělila, její smrt tak byla pro většinu velkým překvapením. Travolta v prohlášení uvedl, že si nyní dopřeje nějaký čas v ústraní, aby se se ztrátou manželky vyrovnal. V galerii si můžete prohlédnout, jak šel čas s jedním z nejkrásnějších párů v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám