Hlavní obsah
Článek

Srdce televizního diváka poskočí pokaždé, když se představitelé jeho oblíbených filmových nebo seriálových hrdinů objeví někde společně. A že byl rok 2019 na tzv. reuniony bohatý. Podívejte se, kteří slavní potěšili fanoušky snímky ze společného shledání.

Velký táta

U příležitosti slavnostního uvedení Sandlerova filmu Uncut Gems se sešli hlavní hrdinové rodinného snímku Velký táta z roku 1999. Adam Sandler si v něm zahrál otce malého Juliana. Toho ztvárnil Cole Sprouse, který je nyní hvězdou seriálu Riverdale, ale diváci si ho mohou pamatovat také v roli Bena, syna Rosse v seriálu Přátelé. Od té doby ale o něco povyrostl.

Nekonečný příběh

Opravdovou raritou bylo shledání herců z Nekonečného příběhu. Noah Hathaway alias Átrej a Tami Stronach neboli Dětská Císařovna se sešli 35 let po uvedení filmu na akci pro fanoušky v New Yorku.

Melrose Place

Televizní diváky jistě potěšilo shledání některých hvězd z oblíbeného seriálu Melrose Place. Společným snímkem se pochlubila herečka Daphne Zuniga. S tou se vyfotili Doug Savant, Josie Bissett, Laura Leighton, Andrew Shue a Courtney-Thorne Smith.

Přátelé

O pořádnou bombu se postarala Jennifer Aniston (55), když si založila Instagram a jako první sdílela selfie s kolegy z Přátel. Herci se vídají pravidelně, ale zřídka se fotí všichni společně. Není divu, že fotografií tehdy strhla sociální síť.

Beverly Hills 90210

Oživení se v roce 2019 dočkal i kultovní seriál Beverly Hills 90210. Představitelé hlavních hrdinů se tedy společně objevovali často. Bohužel však bez zesnulého Luka Perryho (†52). Předělávka seriálu však u diváků neuspěla, a tak skončila první sérií. Nicméně bylo skvělé vidět je opět skoro všechny pohromadě.

Harry Potter

Fanoušci Harryho Pottera šli do kolen, když se Emma Watson (33) pochlubila snímkem s Tomem Feltonem. O pár týdnů později se pak představitelka Hermiony pochlubila další společnou fotkou, na ní se po jejím boku objevili Tom Felton alias Draco Malfoy, Matthew Lewis neboli Neville Longbottom, Bonnie Wright, která ztvárnila Ginny Weasley, a Evanna Lynch alias Lenka Láskorádová.

Pomáda

Ke shledání herců z Pomády došlo i v roce 2018, ale nedávno se Olivia Newton-John a John Travolta (70) převlékli do svých ikonických kostýmů. Jako by od vzniku filmu neuběhl ani rok, natož jednačtyřicet.

Reklama

Další články

Načítám