Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radostná novinka. Tou se pochlubila vdova po zesnulém architektovi Janu Kaplickém (†71). Devět let po odchodu svého muže, který zemřel jen několik hodin po narození jejich dcery Johanky (15), se Eliška Kaplicky (40) těší na příchod nového potomka.

„Co čekáme, víme, ale necháme si to zatím pro sebe. Jméno bude vybírat Johanka, která se na brášku nebo ségru moc těší,“ svěřila portálu ona.idnes.cz Kaplicky, která je aktuálně v pátém měsíci těhotenství. Dlouhá léta žila pouze se svojí dcerou a na veřejnosti se po jejím boku neobjevoval žádný muž.

Letos v březnu na vyhlašování cen Český lev, ale udělala výjimku. Po jejím boku se objevil slovenský právník a politik Jozef Lucár (33), se kterým Kaplicky nový přírůstek čeká.

Znají se prý již tři roky, ale první schůzce Eliška dlouho odolávala. Její nový přítel dobře vychází také s malou Johankou a vdova po zesnulém architektovi dokonce po narození dítěte plánuje vdavky, zasnoubená už totiž je.

Reklama

Další články

Načítám