Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Časy, kdy se britská modelka chlubila břišními svaly, jaké jí záviděli i ti největší fitness nadšenci, jsou pryč. Z Jodie Marsh (45) je vdaná paní, která nejspíš kvůli manželským povinnostem nemá čas na posilovnu.

Nebýt silikonových ňader, maniačka do cvičení mohla být dříve považována za muže. Její svalnaté tělo totiž působilo dost maskulinním dojmem, který ještě zdůraznil její nežensky vyhlížející obličej. Jodie zkrátka nebyla žádná křehká květina, ale ranařka, již by se žádný muž neodvážil pozvat na romantickou večeři při svíčkách, aby od ní náhodou neschytal ránu.

Jodie však časem poznala, že jí pravidelné funění v posilovně štěstí nepřinese a začala se více soustředit na svá silikonová ňadra, která na internetu sbírala mnohem více lajků než proteiny povzbuzené tělo. Na své umělé ženské zbraně uhnala i Jamese Placida, za něhož se loni provdala.

Z bývalé drsňačky se v manželství konečně stala skutečná žena. Jodie se samozřejmě nevzdala aktivního životního stylu, ale při posilování výrazně polevila. Na nových fotkách z fitka tak místo břišního pekáče buchet vystavuje klenutější křivky, díky nimž vypadá mnohem přitažlivěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám