Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joaquin Phoenix (49) opět prošel kvůli roli dramatickou proměnou. Herec je proslulý tím, že se klidně kvůli filmu změní k nepoznání, pro roli Jokera například zhubnul 23 kilo. Nyní pro film Disappointment Blvd. naopak výrazně přibral.

Herec natáčí v kanadském Montrealu, kde ho zachytili bez trička, s pořádným pupkem. K tomu přibyly šedivé vlasy, a jeden by ani neřekl, že se jedná o známého oscarového herce.

O snímku, který režíruje mistr hororu Ari Aster, se zatím mnoho neví. Cvalík se z Phoenixe stal tři roky poté, co hubnul pod odborným dozorem kvůli Jokerovi. To se mu vyplatilo a získal za roli Oscara. Přiznal ovšem, že hubnutí se projevilo na jeho duševním zdraví.

„Ukázalo se, že se to podepíše na vaší psychice. Začnete šílet, když zhubnete tolik během krátkého časového období,“ uvedl pro Associated Press.

Herec je hrdým veganem a bojovníkem za zvířecí, ale i lidská práva. Loni se stal poprvé otcem a zprávu o narození syna poprvé potvrdil, když komentoval rozdělování rodin migrantů na amerických hranicích. Při projevu na Oscarech a jiných akcích, kde se udílely ceny hercům a filmovým tvůrcům, zase otevřeně kritizoval masný a mléčný průmysl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám