Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se módní hranice budou posouvat i dále, začnou celebrity za chvíli chodit do společnosti nahé. Nemít pod šaty, topy, tričky podprsenku už je dnes běžná praxe a u některých modelů přímo nezbytnost. Čím dál více slavných žen ale vyráží na večírky a společenské akce úplně naostro.

Loni velký rozruch vzbudila manželka Johna Legenda, modelka Chrissy Teigen, která ve velmi odvážných šatech dorazila na předávání hudebních cen. Zrovna jí se střih dost vymstil a bylo z toho haló v bulvárech i společenských magazínech po celém světě. Tahle její eskapáda ale jako by další ženy k tomuto trendu přitáhla.

Šaty, jejichž boční řešení na nositelku okamžitě ‚prásklo‘, že pod nimi nemá spodní prádlo, si na večeři v Hollywoodu vybrala i herečka a modelka polského původu Joanna Krupa (44). Zda její odvahu oceňuje i někdo jiný než fanoušci, není známo. Mluví se ale o tom, že od srpna rozvedená Krupa má blízko k hoteliérovi Nicu Santuccimu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám