Hlavní obsah
Článek

Rozvod topmodelky a herečky Joanny Krupy (44) s majitelem slavného nočního klubu v Miami Romainem Zagem skončil 17. srpna. A jeden by si pomyslel, že když se na ukončení desetiletého manželství dohodli oba a bez přehnaných emocí, je všechno v pohodě a mohou se těšit na svůj nový život. Vždyť slavná kráska tolikrát zdůrazňovala jejich přetrvávající přátelství a vzájemnou vstřícnost.

Jenže není všechno tak, jak to na první pohled vypadá. Z Joanny nyní vypadlo, jak strašně ji deprese drtily. Po mnoha proplakaných polštářích a osamělých dnech ale usoudila, že je třeba jít dál a vrhla se po hlavě do práce. „Byly týdny, kdy jsem byla tak smutná, že jsem pořád plakala, ale měsíc poté, co jsem o rozvod požádala, mi v rodném Polsku nabídli vlastní televizní pořad, který je převážně o ochraně zvířat. Myslím, že právě tahle show mi pomohla přestát ty těžké časy. “

Joannu nyní ochránci zvířat přetvořili v sexy tygra a ona touto formou protestuje proti cirkusové drezůře divokých šelem. „Žádné zvíře by nemělo být nuceno provádět triky pro naši zábavu a je čas, aby britská vláda tuto krutost ukončila,“ říká Joanna, která prý byla zaskočena tím, kolik velkých zvířat vystupuje v Británii v cirkusech, aniž by to někdo reguloval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám