Hlavní obsah
Článek

Hlavní pracovní náplň téhle vnadné Polky je být sexy. A jelikož je v téhle činnosti skutečně dobrá, její život je prakticky jedna velká dovolená. Modelka Joanna Krupa (44) je totiž od roku 2012 součástí americké reality show The Real Housewifes of Miami sledující bohaté miamské paničky. A právě její výstavní tělo je velkým lákadlem celého pořadu. Pokud byl štáb i u modelčina pátečního pobytu na pláži, naskytl se mu pohled s malým bonusem navíc.

S Joannou v pátek vyrazil na pláž i její fešný manžel Romain Zago, zámožný podnikatel a majitel prosperujících nočních klubů. V momentě, kdy se jeho milá dostala do svízelné situace a příliš se jí nedařilo si za chodu převléknout vršek od bikin za tílko, její choť bleskově přispěchal s osuškou, aby ji zakryl.

Neznat Joannu a její minulost, kdy pózovala pro řadu pánských časopisů včetně Playboye, možná bychom jí určitou dávku stydlivosti i věřili. Jenže dobře víme, že ještě před dvěma měsíci vystavovala hrudník v rámci natáčení nové vlastní reality show na jachtě svého manžela rovnou v celé kráse...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám