Hlavní obsah
Článek

Rodačka z Varšavy Joanna Krupa (44)  je polskou topmodelkou, které se podařilo prosadit v USA, kam se už jako malá přestěhovala s rodinou a patří tam k velkým modelingovým hvězdám.

Atraktivní modelka má na svém kontě pózování pro prestižní magazíny i reklamní kampaně, ale podařilo se jí dostat i do taneční show Dancing with the Stars. A v neposlední řadě se půvabné Polce podařilo sbalit bohatého a pohledného podnikatele Romaina Zaga.

Ten nedávno slavil velkolepé narozeniny, kam pozval spousty fotografů a novinářů. A jeho sličná manželka udělala sama ze sebe ten nejrajcovnější narozeninový dárek.

Oblékla si totiž vyzývavé šaty, které měly výstřihy snad ze všech stran. A to, že si nevzala podprsenku, snad ani nemusíme dodávat... Joanna zkrátka ví, jak zaujmout. Fotografové se mohli ucvakat a modelka si na manželově oslavě udělala tu nejlepší možnou reklamu.

Kromě modelingu se totiž věnuje i herectví a nějaká nová rolička by jí určitě udělala radost. Diváci ji měli možnost vidět například ve filmech Planeta opic či Scary Movie 4.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám