Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězky světových soutěží krásy a známé topmodelky sice převážně pocházejí z latinskoamerických zemí, ale také naši polští sousedé se mohou pochlubit sexy modelkou, která to v zahraničí dotáhla hodně daleko a momentálně sbírá úspěchy v USA.

Půvabná rodačka z Varšavy Joanna Krupa (44) má za sebou nejen pózování pro prestižní magazíny, ale i účast v taneční show Dancing with the Stars a roličku ve filmu Planeta opic.

Není divu, že je o ni zájem i na společenských akcích a nejrůznějších večírcích. Joanna navíc nepatří k žádným cudným dívenkám, které se oblékají jako šedé myšky. Kamkoliv tato svůdná modelka dorazí, můžete se vsadit, že zaujme mužské pohledy jako magnet.

Naposledy na sebe upozornila na dámské jízdě v miamském Mynt baru, kde provokovala v šatičkách s obrovským výstřihem. A protože si nevzala podprsenku, bylo jen otázkou času, kdy částečně odkryje svá neposedná ňadra.

U Joanny Krupy se samozřejmě nejednalo o žádné faux pas, protože je více než pravděpodobné, že si odvážný model oblékla schválně, aby zaujala přítomné fotografy. Polka je od roku 2013 provdaná za podnikatele Romaina Zaga, který by si možná svou kočičku měl mnohem víc hlídat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám