Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přednášky o tom, jak se co nejméně vhodně obléknout na benefiční galavečer, by se po víkendu mohla klidně zhostit původem polská modelka Joanna Krupa. Na její hlavu se totiž sneslo tolik kritiky, že kdyby mohla vrátit čas, určitě by zvolila jiný model. Řeč je o její účasti na večírku k jubilejnímu 60. výročí založení organizace The Humane Society of the United States (HSUS), která je největší neziskovkou na ochranu práv zvířat na světě.

Čtyřiatřicetiletá Joanna je majitelkou bezvadné postavy, a tak provokuje ráda. Většinou si nenechá ujít jedinou příležitost, kdy tak může činit, ale přeci jen by se vší soudností měla vyhodnotit akce, na které se odhalená ňadra jednoduše nehodí.

Na večírek do Beverly Hills dorazila kráska známá převážně z reality show The Real Housewives of Miami v průsvitné róbě, pod kterou měla pouze krajkové kalhotky a přelepené bradavky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám