Hlavní obsah
Článek

Joan Collins (90) ztvárnila mrchu Alexis Colby v seriálu Dynastie z 80. let jako nikdo jiný. Díky roli se navždy zapsala do pamětí diváků po celém světě. O seriálovém kolegovi Johnu Forsythovi, který hrál Blaka Carringtona, ale nemluví zrovna v superlativech.

Když se jí moderátor zeptal, jestli je pravda, že se s Forsythem neměli v lásce, Collins to potvrdila slovy: „Rozhodně je to pravda, neměla jsem ho ráda, protože byl misogynní prase.“

„Měl ve smlouvě, že bude mít vždy minimálně o pět tisíc dolarů za epizodu víc než kdokoliv jiný a že při promování musí být středem pozornosti. Byli tak misogynní, že to dovolili,“ práskla v pořadu Pierse Morgana Life Stories.

„Nevím, jestli jste někdy viděli DVD Dynastie, ale Johnova postava musela být na obalu dvakrát větší než naše s Lindou, i když jsme byly také důležité postavy. Nesnesl to. Také musel mít víc textu než kdokoliv jiný,“ rozpovídala se o herci, který zemřel v roce 2010 ve věku 92 let.

V začátcích platili Joan něco přes 321 tisíc korun za epizodu, Johnův plat ovšem už tehdy činil minimálně přes půl miliónu. Na vrcholu popularity herečce sice zvedli honorář na 2 milióny za díl, ale objevila se třeba jen v půlce epizody, protože si ji nemohli dovolit.

„Během lockdownu jsem začala zase sledovat Dynastii a musím se pochválit. Jsem přesvědčená, že mi měli platit mnohem víc,“ dodala neskromně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám