Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joan Collins (90) dala už mnohokrát jasně najevo, že je podle ní věk pouze číslo a nic víc neznamená. Představitelka mrchy Alexis v legendárním seriálu Dynastie se chce dožít minimálně stovky, a když prý přežije svého o 31 let mladšího manžela, tak se nedá nic dělat, jak prozradila v rozhovoru pro britský Mirror.

„Myslím, že je velký rozdíl mezi vaším skutečným věkem a tím, na kolik se cítíte,“ uvedla Joan, která se za svého pátého manžela Percyho Gibsona (55) provdala v roce 2002.

„Jak víte, Percy je o trochu mladší než já. Dříve se mě lidé ptali, co budu dělat s tím věkovým rozdílem. Vždycky jsem jim na to řekla: ‚Když umře, tak umře.‘ “

„Přežiju vás všechny? Ne, to ani nechci, stačí mi dožít se stovky. Jako Olivia de Havilland, která hrála Melanii v Jihu proti Severu. Žije v Paříži a daří se jí skvěle.“ (Olivia de Havilland v červenci oslaví 104. narozeniny - pozn. redakce)

V pořadu Good Morning Britain Collins také prozradila, že s Gibsonem tvoří dokonalý pár. Klíčem k úspěšnému manželství je podle ní hlavně fakt, že Gibson není herec. „Dva herci ve vztahu, to je katastrofa. Práce je velmi náročná a pak je tu cestování, kvůli natáčení se musíte často přesouvat, někdy i pěkně daleko a na delší dobu. To nedělá dobrotu,“ doplnila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám